Sănătate

Câți dintre bolnavii internați la ATI sunt nevaccinați? 14 copii se află pe secție

În acest moment, 1.265 de români infectați cu Covid-19 se află internați la ATI. Dintre aceștia, doar puțin peste 100 au un certificat care atestă că au fost vaccinați.

Puțini dintre pacienții aflați la ATI sunt vaccinați împotriva Covid-19. Puțini dintre pacienții aflați la ATI sunt vaccinați împotriva Covid-19.

Conform ultimelor date ale autorităților, 128 de bolnavi care se află la ATI au fost vaccinați înainte de a ajunge pe această secție. Nu se cunoaște însă ce vârstă au aceștia și dacă prezintă comorbidități.

Din totalul de 1.265 de bolnavi de Covid de la ATI, 14 sunt minori. 


Pe lângă pacienții de la ATI, în spitalele Covid din țară sunt internate 7.714 de persoane, dintre acestea, 130 fiind copii.

180 de români au decedat în ultima zi din cauza Covid-19

În ceea ce privește decesele cauzate de noul coronavirus, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 180 de persoane care au murit în urma infecției, acestea având peste 30 de ani.


În schimb, ieri, 26 noiembrie, au fost raportate 160 de decese, două dintre acestea fiind ale unor copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 19 ani. Toți pacineții vaccinați care au decedat ieri prezentau și alte boli asociate, au transmis autoritățile.

CITEȘTE ȘI:

Numărul cazurilor noi de Covid în Cluj, în continuă scădere. Nu și cel al morților

Ultimele Stiri
abonare newsletter