Sănătate

Maraton de vaccinare în acest weekend, în Cluj-Napoca! Nu este nevoie de programare, iar serul utilizat este Pfizer

Maratonul va fi organizat la centrul drive-through de la Sala Sportului ,,Horia Demian” din Cluj-Napoca și va avea loc din 29 octombrie până în 31 octombrie. Centrul va funcționa non-stop.

 

 


Programul după care va funcționa maratonul de vaccinare este non-stop, timp de trei zile, iar cei care doresc să se imunizeze nu au nevoie de programare. Vaccinul administrat este Pfizer.

 


„În perioada 29 Octombrie, ora 08:00 până în 31 octombrie, ora 20:00, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al vaccinării la centrul drive-through, de la Sala Sportului „Horia Demian”, Cluj-Napoca.

Reiterăm cetățenilor necesitatea și importanța vaccinării împotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, în interes individual și al sănătății publice, prin reducerea cazurilor severe și a deceselor. 


Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european”, au anunțat autoritățile locale.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter