Sănătate

Centru de vaccinare pentru studenții UBB! Se pot imuniza rudele lor, dar și profesorii

În cabinetele medicale din cadrul căminului Sport XXI din Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu” va funcționa un centru de vaccinare și testare. Sunt așteptați profesorii UBB, studenții și familiile acestora, indiferent de doză.

 

 


Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a anunțat organizarea unui centru de testare și vaccinare împotriva COVID-19, iar acesta va funcționa în cadrul cabinetelor medicale de la căminul din Parcul „Iuliu Hațieganu”.

 


Centrul de testare și vaccinare este deschis pentru toți studenții UBB, dar și pentru angajații Universității și membrii familiilor acestora, indiferent de faza de vaccinare în care se află (prima, a doua sau a treia doză).

„Noi ne dorim să revenim cât mai curând la normal și, evident, această pandemie ne limitează în ceea ce privește activitățile academice, fie ele de predare-învățare sau de cercetare. UBB, ca prima universitate world-class din  România, trebuie să transmită un semnal și un mesaj în sensul revenirii la normalitate.


E un mesaj pe care l-am transmis în mod constant, am încercat să găsim cele mai bune soluții pentru întreaga noastră comunitate, iar acum încercăm să venim din nou în întâmpinarea studenților, a profesorilor, a personalului administrativ și a aparținătorilor acestora cu încă un sprijin concret, deschiderea centrului de testare și vaccinare, care ne-ar putea ajuta să revenim la o anumită normalitate”, a declarat rectorul UBB, Daniel David.

CITEȘTE ȘI:


UBB și alte 8 universități cer ca accesul la cursuri să se facă pe baza Certificatului Verde

Ultimele Stiri
abonare newsletter