Sănătate

Maraton de vaccinare anti-Covid-19 la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, de Ziua Armatei

Pe 25 şi 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, va avea loc un maraton de vaccinare sub deviza "Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor! Spitalul Militar din Cluj-Napoca se numără printre centrele de vaccinare înscrise în maraton.

 

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”.


„În sprijinul efortului național privind combaterea COVID-19, în perioada 25 octombrie 2021, ora 08.00 - 26 octombrie, ora 20.00, în Centrul de vaccinare din ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic Militar de Urgență «Dr. Constantin Papilian» Cluj-Napoca se organizează un maraton al vaccinării, cu program non-stop și fără a fi necesară o programare prealabilă.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la vaccinare, aceasta fiind cea sigură și mai rapidă metodă pentru a reveni la o viață normală”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca.


Pe lângă Spitalul Militar din Cluj, maratonul se va desfășura în alte cinci spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

Astfel, cetățenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcționează la:


-Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași
-Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca
-Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa
-Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova
-Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov
-Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara

CITEȘTE ȘI


Cazarea în hoteluri va fi condiționată de Certificat Verde. Testul nu este o opțiune

ȘI

Certificatul Verde, OBLIGATORIU la intrare în mall. Arafat: „Nu-l ai, nu poți intra nici la farmaciile din mall”

abonare newsletter