Sănătate

Rata de INFECTARE cu COVID crește ALARMANT la Cluj! FOCAR la spitalul din Turda

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 a ajuns la 11,24 cazuri la mia de locuitori în municipiul Cluj-Napoca. Prefectul Clujului a anunțat existența unui focar de coronavirus la spitalul din Turda.

 

 


În județul Cluj, rata de infectare cu COVID este de 8,91 cazuri la mia de locuitori, arată ultimele date ale Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj.

 


În Turda s-a raportat existența unui focar de COVID-19, fiind vorba despre Spitalul Municipal Turda, unde sunt infectați 5 pacienți și 5 medici, conform prefectului Tasnádi Szilard.

Cele mai multe cazuri la mia de locuitori în județul Cluj sunt în Dăbâca, unde rata de infectare a ajuns la 16,83. De asemenea, Gherla a depășit Cluj-Napoca, fiind raportată o rată de incidență de 11,51 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.


Vineri, 15 octombrie, la Cluj-Napoca rata de infectare a depășit pentru prima dată în valul patru al pandemiei 11 cazuri la mia de locuitori, în doar 24 de ore rata ajungând de la 11,03 la 11,24 cazuri la mia de locuitori.

Tor vineri, în România a avut loc primul deces al unei fetițe de 13 ani infectată cu coronavirus, care nu prezenta și alte comorbidități.


Copila nu era vaccinată împotriva COVID-19.

CITEȘTE ȘI:


România, în CEA MAI GRAVĂ situație! TOATĂ țara, în scenariul ROȘU. Epidemiolog: „20.000 de români urmează să moară”

 

Ce s-a întâmplat în cazul fetiței de 13 ani care a murit infectată cu COVID-19, fără comorbidități? „I-au cedat pe rând toate organele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter