Sănătate

O femeie din Gherla a fost transportată la spital după ce s-a vaccinat anti-COVID. Subprefect: „Acum este stabilă și se află sub observație”

O femeie din Gherla a fost transportată la spital după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID. Spitalul a anunțat că femeia este perfect conștientă și poate vorbi fără probleme.

 

 


Astăzi, 20 ianuarie a început vaccinarea anti-COVID în centrele din Gherla. În prima etapă de vaccinare au fost imunizați 90 de angajați de la Căminul de Persoane Vârstnice, Unitățile de tip Familial și Centrul de Recuperare  și Reabilitatare Neuropsihiatrică.

 


O femeie de aproximativ 55 de ani, care lucrează la Căminul de Persoane Vârstnice, a fost transportată la spital, deoarece nu s-a simțit bine după administrarea dozei de vaccin, potrivit gherlainfo.ro.

Potrivit managerului spitalului, Mihaela Șomlea, femeia nu a suferit un șoc anafilactic, ea fiind conștinetă și a putut vorbi fără probleme.


Subprefectul Clujului Irina Munteanu a spus că femia a prezentat o stare de lipotimie cu valori crescute ale glicemiei.

„A venit ambulanța și a transportat-o la Spitalul Gherla, unde a fost internată cu stare post vaccinare anti Covid. Acum e stabilă, sub observație, nici vorbă de șoc anafilactic”, a spus subprefectul Clujului Irina Muneanu.


CITEȘTE ȘI:

Cherecheș, mesaj ferm pentru românii care se tem de vaccin: „Știți din ce sunt făcuți crenvurștii?”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter