Sănătate

Pacient infectat cu Covid19 la Urologie Cluj! Ce se întâmplă cu activitatea Institutului

Covid19 a ajuns și la Institutul de Urologie din Cluj-Napoca. Un pacient a fost depistat pozitiv după internarea în spital.

Pacient infectat cu Covid19 la Urologie Cluj! Ce se întâmplă cu activitatea Institutului Pacient infectat cu Covid19 la Urologie Cluj! Ce se întâmplă cu activitatea Institutului

 

Un pacient de la Insitutul de Urologie din Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la Covid19. Bolnavul a fost izolat rapid de restul pacienților, iar activitatea Insitutului se desfășoară mai departe. Personalul medical care a intrat în contact cu persoana depistată pozitiv este atent monitorizat.


„Din datele pe care le dețin este vorba despre un pacient urologic care este pozitiv Covid-19. Drept urmare el a fost izolat și transportat la un spital unde poate primi un tratament pentru patologia virală. Pot spune că pacientul a fost izolat în cea mai mare parte de restul bolnavilor. În acest moment ne desfășurăm activitatea normal, fiind deschisă o anchetă epidemiologică. Personalul medicalcare a intrat în contact cu pacientul este evaluat zilnic și încercă să ținem situația sub control. În acest moment vorbim doar despre un caz izolat pe care l-am tratat ca atare.”, a spus DR. Iacob Gheorghiță pentru Monitorul de Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter