Sănătate

100 de locuri la Spitalul Clujana pentru bolnavii de COVID-19. Câte locuri la ATI?

Spitalul Clujana devine spital destinat cazurilor de COVID-19! 100 de locuri pentru bolnavi. Câte la ATI?

100 de locuri la Spitalul Clujana pentru bolnavii de COVID-19. Câte locuri la ATI? 100 de locuri la Spitalul Clujana pentru bolnavii de COVID-19. Câte locuri la ATI?

 

 


Spitalul Municipal din Cluj-Napoca se pregătește să devină, în cel mai scurt timp, unitate medicală pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus. Prefectul, Mircea Abrudean, anunță că aproximativ 80-100 de locuri din secțiile normale vor fi destinate pacienților cu COVID-19, iar 17 la Anestezie și Terapie Intensivă (ATI).

 


Spitalul Clujana urmează să devină spital de Faza II pentru evaluarea și tratatarea pacienților pozitivi la COVID-19, în condițiile creșterii majore a numărului de internări cu patologie COVID 19, în ultima perioadă.

Unitatea medicală va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare și funcționare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea și tratatarea pacienților pozitivi la COVID -19.


Numărul de cazuri noi de coronavirus a explodat la nivelul județului Cluj, fiind internați în prezent 379 de pacienți cu coronavius în spitalele de specialitate din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI


EXPLOZIE de infectări cu coronavirus, la Cluj. Spitalul Clujana va fi transformat în spital COVID-19!

 

100 de pacienți au murit în spitalele clujene după ce s-au infectat cu Covid19. Peste 300 de pacienți sunt internați

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter