Sănătate

EXPLOZIE de infectări cu coronavirus, la Cluj. Spitalul Clujana va fi transformat în spital COVID-19!

Spitalul Municipal Clujana se pregătește să devină, în cel mai scurt timp, unitate medicală pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus.

EXPLOZIE de infectări cu coronavirus, la Cluj. Spitalul Clujana, transformat în spital COVID-19! EXPLOZIE de infectări cu coronavirus, la Cluj. Spitalul Clujana, transformat în spital COVID-19!

 

 


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj pregătește o hotărâre prin care Spitalul Clujana ar urma să devină spital de Faza II pentru evaluarea și tratatarea pacienților pozitivi la COVID-19, în condițiile creșterii majore a numărului de internări cu patologie COVID 19, în ultima perioadă.

 


Astfel, în ședința CJSU Cluj, care urmează să aibă loc astăzi, 12 octombrie, autoritățile vor aproba un proiect care prevede că Spitalul Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare și funcționare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea și tratatarea pacienților pozitivi la COVID -19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

Amintim că, în ultima săptămână, numărul de cazuri noi de coronavirus a explodat la nivelul județului Cluj, fiind înregistrate record după record. În prezent, 379 de pacienți cu coronavius sunt internați în spitalele de specialitate din Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI

100 de pacienți au murit în spitalele clujene după ce s-au infectat cu Covid19

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter