Sănătate

Pacienții români vor primi tratamentul primit de Trump! „Cocktail” de anticorpi, eficient pentru COVID-19

Schema de tratament aplicată președintelui american, Donald Trump, este deja folosită în România. Pacienții români primesc unul dintre cele mai sigure tratamente din lume.

Pacienții români vor primi tratamentului primit de Trump! „Cocktail” de anticorpi, eficient pentru COVID-19 Pacienții români vor primi tratamentului primit de Trump! „Cocktail” de anticorpi, eficient pentru COVID-19

 

 


Institutul „Matei Balș” din Capitală a fost primul din țară unde pacienții infectați cu SARS-CoV-2 primesc unul dintre cele mai sigure tratamente din lume. „Cocktail-ul” de anticorpi cu care a fost tratat Donald Trump a fost preluat și de Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

 


Astfel, medicii de la „Victor Babeș”, din Timișoara, au primit schema de tratament aplicată președintelui american și au început deja să o administreze pacienților internați. La aflarea veștii că sunt tratați precum a fost și președintele, pacienții sunt mai încrezători ca niciodată și abia așteaptă să se întoarcă acasă, la familiile lor.

Tratamentul a fost aprobat

Agenția Națională a Medicamentului a aprobat tratamentul care l-a vindecat pe Trump la începutul săptămânii, astfel că zeci de pacienți beneficiază acum de el.


Remdesivirul, primul tratament vindecător de Covid-19 lipsește din multe spitale ale României de ceva timp. Cu toate acestea, există discuții conform cărora, săptămâna ce urmează vor ajunge în România câteva mii de doze de Remdesivir.

CITEȘTE ȘI:


Cine nu trebuie să stea în carantină daca vine în România? Vezi lista excepțiilor

 

 


Tineri dependenți de dializă, în tabără în Sicilia. La tratament, dar și la mare! Emanuel Ungureanu: „Am avut un an foarte greu. Trebuia să ieșim din perioada asta de chin și depresie” FOTO/VIDEO

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter