Sănătate

Focar infecție cu COVID-19 la Centrul de Dializă! DSP a început ancheta epidemiologică

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în județul Cluj după ce ieri s-a discutat posibilitatea carantinării localității Sălicea.

Focar infecție cu COVID-19 la Centrul de Dializă! DSP a început anchetă epidemiologică Focar infecție cu COVID-19 la Centrul de Dializă! DSP a început anchetă epidemiologică

 

 


11 persoane au fost depistate pozitiv cu noul COVID-19 la Centrul de Dializă din Turda în urma unor teste efectuate de DSP Cluj. Mircea Abrudean, prefectul Clujui, a confirmat focarul înregistrat acolo.

 


Au fost 145 de persoane testate la Centrul de Dializă Turda – 11 persoane au fost descoperite pozitiv, iar restul negativ. Din cei 11, cinci sunt din județul Alba.”, explică prefectul Mircea Abrudean pentru RefleqtMedia. 

Trei persoane au fost depistate ieri pozitiv la Covid-19 în localitatea Sălicea, însă momentan nu se poate pune problema carantinării localității respective.  Anunțul cu privire la cele trei persoane depistate pozitiv cu coronavirus a fost făcut de primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa. Acesta a făcut apel la calm și la responsabilitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter