Sănătate

ZERO cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 165 de cazuri noi în restul țării

Ultimele 24 de ore nu au adus niciun caz nou de coronavirus la Cluj-Napoca, deși capacitate de testare este una dintre cele mai ridicate din țară.

Zero cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 165 de cazuri noi în restul țării Zero cazuri de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore la Cluj. 165 de cazuri noi în restul țării

La nivelul județului Cluj există 526 de persoane infectate cu noul virus Sars-CoV-2 la această cifră contribuind și alți pacienți bolnavi care au fost aduși pentru tratament la Cluj-Napoca de la debutul pandemiei.

La nivel național de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.


La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.351 de  persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Totodată, până acum, 1107 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter