Sănătate

Rahatul se scurge în șiroaie lângă UPU a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a publicat câteva imagini stânjenitoare surprinse în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Rahatul se scurge în șiroaie lângă UPU a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu Rahatul se scurge în șiroaie lângă UPU a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu

În cursul zilei de marți, un angajat al Spitalului Județean Cluj a dat drumul dejecțiilior umane, în stradă, iar mizeria s-a scurs până pe strada Clinicilor. Ungureanu va cere, astăzi, o nouă anchetă la spital din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj.

„Este inutil să vă spun că managerul acestui spital a fost premiat de Iohannis, la pachet cu secțiile mizere ale acestei unități sanitare. Ca orice gospodar, managerul Șușcă schimbă în aceste zile gardul, înăuntru, rahatul curge pe căile de acces în spital. Curtea s-a umplut din nou de gropi și de gunoaie”, susține vicepreședintele Comisiei pentru sănătate și familie din cadrul Camerei Deputaților.


„Imaginile sunt, repet, din curtea spitalului județean, la doi pași de primăria Cluj, care are buget de 370 de milioane de euro pe an... Mâine (n.red. miercuri) voi cere din nou anchetă la Spitalul Județean de Urgență Cluj, din partea DSP Cluj, fără mari speranțe. Șușcă este prieten la cataramă cu toate elitele sulfuroase ale Clujului care duhnesc a indiferență față de soarta spitalului, exact ca gura de canal, vidanjată în stradă de un portar cu mintea creață. Greață”, afirmă Emanuel Ungureanu.

Vă reamintim că, anul acesta, spitalele din Cluj-Napoca au primit nu mai puțin de 3 milioane de euro de la Primărie pentru modernizare și achiziționare de aparatură medicală. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj a primit de la Primărie suma record de 6.510.000 lei, iar conducerea spitalului a renunțat la mai multe investiții și a cerut suplimentări de bani pentru alte lucrări.


CITEȘTE ȘI: Spitalele din Cluj nu au bani pentru dotări de bază și întind mâna la Primărie. Unele, în pericol să se închidă

CITEȘTE ȘI: Medici clujeni premiați la „Oscarul” medicinei românești. UPU Cluj-Napoca, cea mai bună echipă de urgență

abonare newsletter