Sănătate

Ce spune doctorul Mihai Lucan despre transplantul lui Arşinel

Directorul Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Mihai Lucan, a declarat, vineri, că maestrul Alexandru Arşinel "a trecut cu bine peste operaţia de transplant renal la care a fost supus în cursul zilei de joi".

"A fost o operaţie standard, a decurs bine, cu unele dificultăţi legate de vârsta maestrului, 71 de ani, şi de faptul că este supraponderal. Maestrul Alexandru Arşinel are o stare fizică bună, vârsta sa biologică este în contrast cu cea cronologică şi pe acest considerent am înclinat să îl aducem în blocul operator pentru un transplant renal. Totul a mers bine", a declarat prof. univ. dr. Mihai Lucan, citat de Agerpres.

Directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", actorul Alexandru Arşinel, a fost supus, joi, unui transplant renal, operaţie efectuată cu succes de o echipă condusă de prof. univ. dr. Mihai Lucan.


"Ţin să mulţumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan şi, bineînţeles, lui personal, omul căruia îi datorez, de ieri, viaţa", a declarat Alexandru Arşinel conform unui comunicat remis, vineri, de Teatrul "Constantin Tănase".

După ce a jucat la Sala Savoy în toate spectacolele stagiunii 2012-2013, după zecile de turnee efectuate în ţară şi străinătate şi după ce a jucat în fiecare sâmbătă, în iulie şi august, la Teatrul de Vară "Herăstrău" în seria de spectacole "O seară la Revistă" din cadrul Stagiunii Estivale a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", actorul a început să aibă probleme de sănătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter