Sănătate

Ingredientul MINUNE care îndepărtează gheața din congelator. Trucul ieftin pe care toată lumea trebuie să-l știe

Ușa frigiderului nu se mai închide cum trebuie, iar locul pentru pizza parcă este din ce în ce mai mic? Este timpul să îl dezgheți! Iată cum poți face acest lucru cu ajutorul unui truc absolut genial și la îndemână oricui.

 

 


Dacă gheața se acumulează suficient de mult, poate împiedica ușa să se închidă corect, ceea ce, din nou, afectează temperaturile din interior și adaugă și mai mult la factura de energie. Vezi AICI ingredientul magic pe care trebuie să-l folosești!

Înainte de a porni procesul de dezghețare a congelatorului, ar trebui să oprești aparatul și sa-l scoți din priză. Acum este momentul magiei, iar tot ce trebuie să faci este să pui ingredientul magic pe podeaua congelatorului.


Cum previi formarea gheții în exces?

Se formează gheață excesivă în congelator? Poți preveni formarea aceștia cu câteva trucuri simple, deoarece gheața se formează atunci când pătrunde aer cald în congelator.

Nu deschide ușa congelatorului prea des și nu o lăsa deschisă pentru mult timp.


Verifică setarea de temperatură. Setarea incorectă a congelatorului, chiar și la frigiderele duble sau la frigiderele side-by-side, poate accentua depunerile de gheață. Temperatura recomandată este de -18 grade.

Nu pune alimente calde în aparat, deoarece umiditatea asociată duce la formarea de gheață.


După dezghețare și curățare, aplică un strat subțire de ulei de măsline, de floarea soarelui sau de glicerină, pe pereții aparatului. Acest strat va încetini formarea gheții.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trucul care te ajută să păstrezi căpșunile proaspete mai mult timp. Unde trebuie să le depozitezi, de fapt

abonare newsletter