Sănătate

Aproape 600 de medici și studenți UMF, la un cros caritabil pe malurile Someșului! Banii strânși ajung la un centru de îngrijiri paliative pediatrice.

Aproape 600 de medici, studenți și profesori au alergat duminică, 19 mai, la crosul caritabil „Medic de 10km” al UMF Cluj. Banii strânși la eveniment vor fi folosiți pentru a sprijini Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor”, care se construiește la Sânnicoară.

Cros caritabil pe malurile Someșului/ UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca – Facebook Cros caritabil pe malurile Someșului/ UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca – Facebook

 

 


Aproape 600 de medici și studenți UMF au alergat la un cros caritabil pe malurile Someșului, între podul Rozelor și podul Garibaldi.

 


„Ajuns la cea de-a treia ediție, Crosul caritabil „Medic de 10 km” organizat de universitatea noastră, a adus la start aproape 600 de studenți, cadre medicale și universitare, care au alegat duminică, 19 mai, pe malurile Someșului, între podul Rozelor și podul Garibaldi”, au transmis reprezentanții UMF Cluj. 

CITEȘTE ȘI
Peste 300 de medici și studenți UMF, la un cros caritabil în Parcul Central! Banii strânși ajung la copiii de la Oncologie. VIDEO

Banii, donați unui centru de îngrijiri paliative pediatrice

Participanții s-au mobilizat nu doar pentru a promova sportul și valorile pe care acesta le implică, dar și pentru a sprijini Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor”, care se construiește la Sânnicoară, suma care a fost colectată și urmează a fi donată fiind de peste 30.000 lei. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UMF a deschis Muzeul Școlii Medicale Clujene! Aici găsim biroul profesorului Iuliu Hațieganu și primul microscop fabricat în România. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter