Sănătate

Spitalul din Gherla, dotat cu o masă radiantă, vitală pentru reanimarea nou-născuţilor prematur - FOTO

Spitalul Municipal din Gherla a fost dotat cu o masă radiantă, vitală pentru reanimarea nou-născuţilor prematur sau cu patologii grave.

Spitalul Municipal din Gherla a fost dotat cu o masă radiantă, vitală pentru reanimarea nou-născuţilor prematur sau cu patologii grave/ Foto: Salvați Copiii România - Facebook Spitalul Municipal din Gherla a fost dotat cu o masă radiantă, vitală pentru reanimarea nou-născuţilor prematur sau cu patologii grave/ Foto: Salvați Copiii România - Facebook

 

 


Organizaţia Salvaţi Copiii România a dotat Spitalul Municipal din Gherla cu o masă radiantă, vitală pentru reanimarea nou-născuţilor prematur sau cu patologii grave.

 


Costurile s-au ridicat la 28.000 de euro, iar suma necesară a fost donată.

„În urma solicitărilor primite de la medici, Organizaţia Salvaţi Copiii România a decis dotarea de urgenţă a Spitalului Municipal Gherla cu o masă radiantă, de necesitate vitală, în valoare de 28.000 de euro. Astfel, cu susţinerea clienţilor Libris, medicii vor avea la dispoziţie aparatură medicală performantă pentru oferirea îngrijirilor imediate după naşterea copilului, dar şi care să le permită stabilizarea şi ţinerea în viaţă a copilului până la realizarea transferului acestuia la o maternitate superioară. În total, Salvaţi Copiii România a investit aproape nouă milioane şi jumătate de euro în dotarea maternităţilor şi secţiilor de pediatrie din ţară, devenind partenerul de cursă lungă al medicilor care îngrijesc copiii născuţi prematur şi pe cei cu patologii complexe”, a transmis organizația Salvați Copiii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nevoie URGENTĂ de sânge la Cluj! Donatorii sunt chemați să facă o faptă bună

Premieră medicală în tratarea AVC-ului, la Spitalul Județean de Urgență din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter