Sănătate

Alertă alimentară! Bomboane de ciocolată, retrase din magazinele Mega Image din țară

Mega Image a retras de pe rafturile magazinelor din țară un tip de bomboane de ciocolată.

Mega Image a retras de pe rafturile magazinelor din țară un tip de bomboane de ciocolată/ Foto: MEGA IMAGE - Facebook Mega Image a retras de pe rafturile magazinelor din țară un tip de bomboane de ciocolată/ Foto: MEGA IMAGE - Facebook

 

 


Mega Image a retras de la vânzare un produs alimentar căutat de români cu precădere în preajma sărbătorilor. Clienților li se recomandă să nu îl consume.

 


Potrivit informațiilor, produsul nu ar fi etichetat corespunzător și nu ar prezenta toate informațiile obligatorii în limba română.

Alimentul retras/ Sursa: ANSVSA

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU OREO300G cu numere de lot ZCT0232641; ZCT0232642 cu termenul de valabilitate: 31.03.2024. Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere că nu prezintă toate informațiile obligatorii în limba română, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure”, potrivit ANSVSA.


Cei care au achiziționat deja bomboane din lotul respectiv sunt rugați să nu le consume. Ei pot returna produsele, însoțite de bonul fiscal, până la data de 17.11.2023 în magazinele de unde le-au cumpărat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un magazin Profi și un Mega Image din Cluj, închise de Protecția Consumatorului. Insecte, mucegai, praf, printre neregulile găsite - FOTO

Restaurant din Cluj, amendat cu zeci de mii de lei. Ce au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter