Sănătate

Produse toxice, retrase din magazinele Auchan din Cluj! Au fost contaminate cu o substanță cancerigenă

Mai multe produse care conțin o substanță cancerigenă a fost retras de pe rafturile magazinelor Auchan din Cluj, dar și din țară, din cauza contaminării cu o substanță toxică. Clienții sunt sfătuiți să nu îl consume.

Magazin/ Foto: pixabay.com Magazin/ Foto: pixabay.com

 

 


Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a publicat o nouă informare privind rechemarea unor loturi întregi de produse din cauza contaminării cu aflatoxina, o substanță toxică ce poate afecta ficatul și poate cauza cancer.

 


„Grupul Mogyi efectuează rechemarea produselor Mexicorn cu sare 70g, Mexicorn cu chilli 70g, Snack Mix Bere 80g. Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu aflatoxina.

Persoanele care au achiziționat produsele de mai jos sunt rugate sa nu le consume, să le returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestora. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară”, a transmis ANSVSA.


Produsele retrase de pe piață/ Sursa: ANSVSA

Magazinele Auchan din Cluj de unde au fost retrase produsele:

  • Auchan Cluj Nord, Bd Muncii, nr 1-3, Cluj Napoca, Jud. Cluj 
  • Auchan Cluj Mall, Str Al. Vaida Voevod, nr 53-55 , Iulius Mall, Cluj Napoca
  • My Auchan Turda, Str Stefan cel Mare nr 19, Turda, Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Produse ecologice sub semnul întrebării în magazinele din Cluj. Amenzi de 10.000 de euro şi peste 200 de kg de produse retrase

Sute de haine contrafăcute, retrase de la vânzare de Protecția Consumatorului Cluj. Amenzi de 60.000 lei pentru fake-uri Dior, Versace, Calvin Klein

abonare newsletter