Sănătate

Cum îți construiești o rutină de îngrijire a tenului cu produse dermatocosmetice (P)

Suntem mereu pe fugă între carieră, prieteni și familie, însă în toată această agitație nu trebuie să uităm să avem grijă de noi, pentru că tenul este primul care resimte stresul și oboseala.

Totuși, cu produsele potrivite și o rutină simplă, pielea ta se va bucura de atenția de care are nevoie și își va păstra tonusul și strălucirea. Iar dacă îți este greu să alegi produse care să facă diferența, cele mai sigure opțiuni rămân întotdeauna dermatocosmeticele. Iată ce îți propunem: 

O loțiune demachiantă 


Demachierea este unul dintre pașii esențiali pentru o piele sănătoasă. Știm foarte bine că nu trebuie să adormim niciodată cu machiajul pe față, pentru a preveni apariția coșurilor, punctelor negre și a altor probleme ale tenului. În plus, este important ca pielea să respire la sfârșitul fiecărei zilei, așa că îndepărtează în fiecare seară machiajul, praful și impuritățile acumulate la nivelul feței prin mișcări circulare, cu ajutorul unei dischete demachiante și repetă această etapă dimineața, pentru a curăța tenul de produsele aplicate peste noapte. 

Ai grijă să alegi o loțiune demachiantă cu o formulă blândă, care să nu irite tenul. Poți încerca fluidul de curățare și demachiere față și ochi din gama dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+, care datorită texturii fluide, non-grase, curăță cu delicatețe impuritățile, în timp ce calmează pielea. 


Un gel de curățare 

Cu toate că îndepărtează impuritățile de la suprafața tenului, o loțiune de curățare nu este suficientă. În timp ce produsele demachiante îndepărtează machiajul, gelurile de curățare îndepărtează impuritățile și curăță porii în profunzime. Cele două produse se completează reciproc în rutina de îngrijire și oferă tenului o curățare completă. Orientează-te întotdeauna către un gel de curățare fără ulei, care să nu blocheze porii. De exemplu, Gelul Spumant Purifiant Derma+ conține acid salicilic, acid lactic, Sebaryl și Aquaxyl, ingrediente ce acționează împreună pentru a curăța și elibera porii și pentru reglarea sebumului, fără să usuce pielea.

O cremă pentru hidratare


Pielea este expusă zi de zi radiațiilor UV, poluării, prafului și stresului cotidian, de aceea, tenul are nevoie de o îngrijire atentă. O piele care nu este hrănită corespunzător va deveni mai uscată, deci mai puțin rezistentă împotriva factorilor externi. În consecință, pot apărea și efecte inestetice precum roșeața, mâncărimea, descuamare și riduri. De aceea, pe lângă un consum optim de lichide, cremele hidratante joacă un rol esențial în menținerea sănătății și elasticității pielii, așa cum este crema activ hidratantă 24h, creată pentru a reface bariera hidrolipidică și să compenseze deficitul de hidratare în profunzime a pielii uscate, stimulând capacitatea celulelor de a reține apa.

SPF


Radiațiile solare sunt unele dintre cele mai nocive surse de radicali liberi și sunt responsabile de 90% dintre modificările vizibile ale pielii. Cele mai afectate zone sunt de obicei fața, gâtul, brațele și zona superioară a pieptului, însă prin folosirea zilnică a cremei de foto-protecție solară, indiferent de sezon, vârstă sau tipul de piele, pot fi prevenite efectele distructive provocate de radiațiile solare. De exemplu, gama Gerovital H3 Derma+ Sun, care integrează tehnologia PHYSABLOCK, asigură o protecție completă împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL - lumina albastră emisă de soare și de dispozitivele digitale și lumina infraroșie (IR), responsabilă de fotoîmbătrânirea pielii. 

Pe lângă acești pași esențiali se pot adăuga diferite produse care țintesc anumite probleme ale tenului. 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter