Sănătate

Incendiu la Pediatrie 2. Părinții și pacienții au fost evacuați de urgență. A fost activat PLANUL ROȘU. FOTO/VIDEO

Un incendiu la Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii a izbucnit, joi dimineață. Nu mai puțin de trei etaje au fost evacuate.

Intervenție la Pedi 2. Sursă foto ISU Cluj Intervenție la Pedi 2. Sursă foto ISU Cluj

 

UPDATE ora 9.47. Potrivit ISU Cluj, a fost dezactivat planul roșu de intervenție începând cu ora 9.30.


ȘTIREA INIȚIALĂ

„A fost anunțat un incendiu într-o baie a Secției Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, situat pe strada Crișan din municipiul Cluj-Napoca. Trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ au fost dislocate la fața locului", transmite ISU Cluj.


Potrivit pompierilor, pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalul.

„A fost activat planul roșu de intervenție, începând cu ora 8.55. În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 și 5. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la fața locului. Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment. În aceste momente se verifică canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spatiile evacuate ale spitalului", spun pompierii.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Nadășu, Cluj! Trei anexe gospodărești, mistuite de flăcări. FOTO

UPDATE: Incendiu la un apartament situat la etajul opt, pe strada Teodor Mihali. Cauza probabilă a incidentului - fumatul în spații neprotejate

Spălătorie auto din Cluj-Napoca, cuprinsă de flăcări. De la ce a pornit incendiul? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter