Politică

Stelian Tănase, mesaj dur la evenimentul festiv al PNL: „Alianța cu PSD e toxică”

Liderii PNL au participat marți la un eveniment festiv la 147 de ani de la înființarea partidului la Biblioteca Centrală Universitară.

Stelian Tănase, la evenimentul festiv la 147 de ani de la înființarea PNL. FOTO: Captură ecran Stelian Tănase, la evenimentul festiv la 147 de ani de la înființarea PNL. FOTO: Captură ecran

 

 


Stelian Tănase le-a livrat liberalilor un discurs extrem de dur, în care a spus că alianța cu PSD e toxică și că PSD a șters identitatea PNL, scrie G4Media.

 


„Este o alianță toxică din care câștigă PSD, din păcate. PSD vă va înghiți. Primul efect e că PSD a șters identitatea PNL în spatele propriei sale identități. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Dvs. stați alături ca niște școlari ascultători și care sperați să beneficiați de această situație, fiecare în parte, ca să nu spun mai multe. Trebuie să regândiți această strategie perdantă”, a spus Stelian Tănase, potrivit sursei citate.


Și fostul președinte PNL Valeriu Stoica a adus critici voalate, spunând că „una dintre cele mai importante calități ale omului politic e aceea de a vedea. De multe ori când ma uit la oamenii politici din România am impresia că văd o adunare de nevăzători. Ce trebuie să vadă omul politic? În primul rând, să vadă ce e vizibil pentru toți. Apoi trebuie să vadă ceea ce foarte puțini dintre contemporani văd. În al treilea rând, un om politic trebuie să vadă și ce nu e vizibil pentru că e profund și ascuns. Noi sărbătorim acum capacitatea vizionară a lui Ion C. Brătianu”.

CITEȘTE ȘI:

Formalitate îndeplinită. Nicolae Ciucă a fost ales președintele PNL

Ultimele Stiri
abonare newsletter