Politică

Rareş Bogdan spune că PNL are un scor de 22,2%, conform unui sondaj de opinie

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că în acest moment peste 20% dintre români ar vota cu Partidul Național Liberal.

Rareș Bogdan are încredere în PNL. Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan Rareș Bogdan are încredere în PNL. Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan

 

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat duminică, în timpul Congresului extraordinar desfăşurat la Palatul Parlamentului, că un sondaj de opinie arată că partidul a ajuns la un scor de 22,2% din intenţiile de vot ale românilor.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Am primit un ultim sondaj de opinie, pe care casa de sondare îl va face cunoscut, probabil, în această seară sau mâine dimineaţă. Este făcut la comanda unei importante instituţii internaţionale. Cifrele arată că, în continuare, votanţii liberali şi PNL sunt cei mai pro-occidentali de pe scena politică românească, că PNL are scorul astăzi de 22,2% din totalul populaţiei, PSD - 31,1%, AUR - 16,2%, UDMR - 5%. Avem potenţial. Haideţi să-l valorificăm şi să nu ne batem joc de ceea ce a rămas, pentru că peste doi ani trebuie să mergem în faţa oamenilor cu realizări, nu cu proiecte", a anunţat europarlamentarul Rareş Bogdan.

CITEȘTE ȘI:

Premierul Ciucă a plagiat teza de doctorat. Cum se apără prim-ministrul?

Florin Cîțu a demisionat din funcția de președinte al PNL. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter