Politică

George Simion l-a luat de gât pe Virgil Popescu și a strigat „Ești un hoț!” Prima dată în istorie când un ministru este agresat fizic în Parlament

George Simion, liderul AUR, l-a agresat fizic pe ministrul Energiei Virgil Popescu, luându-l de gât, și i-a strigat „Ești un hoț!” Ședința a fost întreruptă.

George Simion l-a luat de gât pe Virgil Popescu și a strigat „Ești un hoț!” Prima dată în istorie când un ministru este agresat fizic/ foto: defapt.ro George Simion l-a luat de gât pe Virgil Popescu și a strigat „Ești un hoț!” Prima dată în istorie când un ministru este agresat fizic/ foto: defapt.ro

 

 


 

Conform defapt.ro, George Simion a mers la tribuna plenului Camerei Deputaților când ministrul Energiei Virgil Popescu își susținea discursul la moțiuna împotriva sa. Liderul AUR l-a luat de gât pe ministrul și i-a strigat „Ești un hoț!”


 

Atunci președintele de ședință, deputatul DSP Daniel Suciu, a oprit ședința și a convocat Biroul permanent de urgență.


După ce a fost agresat fizic, ministrul Energiei i-a spus liderului AUR să meargă la Vladimir Putin pentru a ieftini gazul, Simion bruscându-l și repetându-i că este un hoț.

În acel moment, ministrul i-a spus lui Simion: „ești un prost”.


Președintele ședinței a spus că este pentru „prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru, în timp ce îşi susţine discursul, este agresat fizic”.

Citește pe larg, pe DeFapt.ro.

CITEȘTE ȘI:

Organizația Romilor îl acuză pe George Simion de furt! „Au creat o confuzie, iar 10% dintre romi au votat cu ei”

Chimia neștiută dintre AUR și diaspora românească: „AUR permite acum canalizarea furiei”

abonare newsletter