Politică

Clujeanul Adrian Oros: „Un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluţie pentru gestionarea crizei din România”

Refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluție de a gestiona criza din România, este de părere Adrian Oros. Clujeanul nu mai demisionează din funcția de ministru al Agriculturii.

 

 


„Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban! Cred cu convingere că singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare şi economice din ţara noastră este refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban.

 


Pentru prima dată în ultimele 9 luni, am discutat cu premierul Florin Cîţu la telefon. M-a sunat el. M-a rugat să revin asupra demisiei, pentru o perioadă scurtă, cu argumentul că nu există nici o altă soluţie în acest moment”, a scris Oros, pe rețelele de socializare.

El afirmă că întotdeauna a tratat cu seriozitate responsabilităţile publice care i-au revenit, „cu atât mai mult onoranta poziţie de ministru în Guvernul României”.


„Niciodată nu am fugit de responsabilitate, nici atunci când ar fi fost comod să am un exit, nici acum când criza politică se adânceşte. Am crezut că, după demisia mea, va fi numit rapid cineva care să gestioneze activitatea în minister. Nu este normal ca programele derulate de către MADR în acestă perioadă să fie inutil afectate de criza politică generată în mod cu totul gratuit de aventurieri politici şi de oameni iresponsabili. Sper ca în curând sa se instaleze un guvern cu puteri depline. Eu rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola”, a adăugat Adrian Oros.

CITEȘTE ȘI:


Adrian Oros s-a răzgândit și nu mai pleacă din funcția de ministru al Agriculturii: „Fermierii nu trebuie să fie afectaţi”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter