Politică

Premierul Cîțu, susținut în continuare de PNL. Orban: „Noi nu ne jucăm cu România”

Premierul Florin Cîţu beneficiază de susţinerea totală a Partidului Naţional Liberal, a declarat Ludovic Orban. Coaliția de guvernare se reunește azi de la ora 17.00, în prima ședință de la demiterea lui Vlad Voiculescu.

 

 


Premierul Florin Cîţu beneficiază de susţinerea totală a Partidului Naţional Liberal şi nu se pune în discuţie schimbarea configuraţiei politice, a declarat luni preşedintele PNL, Ludovic Orban.

 


„PNL este un partid responsabil, care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care a acţionează pentru o bună guvernare. (...) Premierul beneficiază de susţinere totală. Nici nu se pune în discuţie, vreo secundă, schimbarea configuraţiei politice. Noi nu ne jucăm cu România. Când am hotărât că premierul acestui Guvern este Florin Cîţu, suntem consecvenţi, serioşi şi mergem mai departe. Îndemnul nostru pentru toţi partenerii din coaliţie este să lăsăm de-o parte ceea ce ne separă şi să ne concentrăm pe ceea ce aşteaptă românii de la noi şi anume să asigurăm o bună guvernare”, a subliniat Ludovic Orban, la Parlament, după şedinţa conducerii PNL.

Scena politică din România se află într-o situație tensionată de când premierul Florin Cîțu a decis să-l demită pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, fapt care a dus la tensiuni între partidele PNL și USR, aflate la guvernare. În acest moment, Florin Cîțu se află în funcția de ministru interminar al Sănătății, după ce Dan Barna a refuzat această poziție.


Coaliţia de guvernare urmează să se reunească azi de la ora 17,00, în prima şedinţă de la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

CITEȘTE ȘI


Florin Cîțu, noul ministru interimar al Sănătății, vrea 1.600 de paturi ATI până la finalul săptămânii

Ultimele Stiri
abonare newsletter