Politică

AUR s-a dezis de Șoșoacă: „Nu știe regulile jocului politic”

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR pentru ultimele apariții în spațiul public care au fost controversate.

 

 


Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, după ieșirile publice pe care le-a avut în ultima perioadă. Propunerea a venit din partea lui Claudiu Târziu și Sorin Lavric, iar informația a fost confirmată de deputatul AUR Dan Tănasă, la Antena 3.

 


„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului", a declarat Dan Tănasă.

Deputatul AUR a mai precizat și că: „domnul Târziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei".


Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a avut în ultima perioadă mai multe ieșiri publice în care critica modul de guvernare și a pus la îndoială vaccinul anti-COVID. Diana Șoșoacă a crticat mereu restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului. De asemenea, fosta senatoare AUR era împotriva purtării măștii de protecție.

În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă a făcut un live pe Facebook în care arăta cum se distrează la o petrecere privată și a cerut lăutarilor să facă dedicații pentru Raed Arafat și Klaus Iohannis.


În prezent, senatoarea şi participanţii la eveniment sunt cercetaţi de poliţie, urmând a se stabili culpele individuale pentru nerespectarea măsurilor de siguranţă sanitară.

CITEȘTE ȘI:


Diana Șoșoacă a făcut scandal la spitalul „Matei Balș” din Capitală. VIDEO

abonare newsletter