Politică

Alegeri Parlamentare 2020. Orban: „Suntem pregătiți să asigurăm desfășurarea alegerilor încât riscul de infectare cu COVID19 să fie zero”

Guvernul susține că sunt pregătiți pentru desfășurarea alegerilor parlamentare 2020, în așa fel încât să nu existe risc de infectare cu noul coronavirus.

alegeri-parlamentare-2020-orban-suntem-pregatiti-sa-asiguram-desfasurarea-alegerilor-incat-riscul-de-infectare-cu-covid19-sa-fie-zero alegeri-parlamentare-2020-orban-suntem-pregatiti-sa-asiguram-desfasurarea-alegerilor-incat-riscul-de-infectare-cu-covid19-sa-fie-zero

 

Premierul Ludovic Orban spune că alegerile se vor desfășura în așa fel încât să nu se infecteze nimeni. Ludovic Orban susține că Guvernul este pregătit pentru alegeri pe timp de pandemie.


„Noi suntem pregătiţi să asigurăm condiţiile de desfăşurare a campaniei electorale şi de organizare a zilei votului de asemenea natură încât riscul de răspândire a virusului, de contaminare a persoanei care participă la procesul de vot să fie egal cu zero", a afirmat Orban, la începutul şedinţei de Guvern, care a fost prezidată de preşedintele Klaus Iohannis.

El a spus că duminică s-au desfăşurat alegeri în România, menţionând votul pentru preşedintele Republicii Moldova.

„Celor care bat toba cu amânarea alegerilor le aduc aminte că duminică au fost alegeri în România. S-a votat pentru preşedintele Republicii Moldova şi din fericire votul în România a fost un vot pozitiv, care s-a dus spre candidatul pe care noi îl sprijinim, spre Maia Sandu", a adăugat Orban.

CITEȘTE ȘI:


România nu va intra în CARANTINĂ nici după alegeri? Tătaru: „Putem gestiona aceste lucruri, chiar și după alegeri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter