Politică

Sportivii au de ce să voteze la Parlamentare, Dorinel Munteanu candidează la Senat din partea PMP Cluj

Președintele PMP Cluj, senatorul Lungu Vasile-Cristian, va face o pasă reușită la alegerile parlamentare din decembrie. În fruntea listei pentru Senatul României din partea PMP Cluj se află legenda fotbalului românesc Dorinel Munteanu.

Legenda fotbalului românesc Dorinel Munteanu candidează la Senat din partea PMP Cluj Legenda fotbalului românesc Dorinel Munteanu candidează la Senat din partea PMP Cluj

 

 


Dorinel Munteau a făcut o primă performanță la Cluj ca antrenor al echipei CFR Cluj ceea ce a însemnat foarte mult în cariera sa de fotbalist și antrenor. Apoi, a salvat de la retrogradare brand-ul Ardealului, U Cluj, unde a și rămas cu sufletul. Este primit cu drag de câte ori revine la Cluj și este recunoscut de toți clujenii ca parte a istoriei fotbalului clujean.

 


Printre obiectivele sale pentru mandatul de parlamentar, Dorinel Munteanu vede construirea propriul stadion pentru U Cluj o necesitate și pe lângă aceasta, trebuie aduse o serie de îmbunătățiri în sistemul legislativ pentru ca viitorii sportivi să se bucure de condiții europene, fie că sunt jucători de fotbal sau practicanți ai sporturilor de masă.

„Sportul lipsește de pe masa Parlamentului. Îmi doresc ca din postura de senator să susțin sportul românesc și să mă implic în îmbunătățirea infrastructurii sportive”, a afirmat candidatul PMP Cluj la Senatul României, Dorinel Munteanu.


Dorinel Munteanu lucrează deja la o serie de proiecte care să ajute la dezvoltarea sportului de masă, iar un loc în Parlamentul României oferă siguranța ca aceste proiecte să fie implementate cât mai curând. Sportivii vor avea un reprezentant în Parlament care să le apere interesul și să depună amendamente pentru dezvoltarea sportului românesc.

Partidul Mișcarea Populară Cluj a ales pe listele de candidați la Senat și Camera Deputaților oameni specializați în diverse domenii pentru a asigura o resetare a clasei politice dat fiind faptul că anul 2020 este un nou început pentru următorii patru ani ai politicii românești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter