Politică

Victor Ponta, suspect de CORONAVIRUS. A anunțat că ia pauză de la campania electorală

Liderul Pro România, Victor Ponta, este suspect de COVID-19, după ce a intrat în contact direct cu un medic infectat cu noul coronavirus

Victor Ponta, suspect de CORONAVIRUS. A anunțat că ia pauză de la campania electorală Victor Ponta, suspect de CORONAVIRUS. A anunțat că ia pauză de la campania electorală

 

 


Fostul prim-ministru Victor Ponta a fost prezent la Bacău, într-o vizită electorală, pentru a-i susține pe medicul Aurelia Țaga, candidat la şefia Consiliului Județean Bacău, și pe Cosmin Necula, candidat la Primăria Bacău.

 


La o zi distanță după întâlnirea cu liderul Pro Româna, Aurelia Țaga a fost depistată cu Covid-19. Ea a stat alături de Victor Ponta pe toată durata vizitei pe insula de agrement, la conferința de presă, dar și la discuțiile din interiorul partidului.

Ponta se testează astăzi la București

„Deși am respectat toate regulile de protecție, duminică, în București, voi face testul Covid-19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie. Multă sănătate și mult succes candidaților PRO România!” a scris președintele Pro România pe pagina de Facebook.


La rândul lui, Cosmin Necula, candidatul Pro România la Primăria Bacău, a intrat în autoizolare. Despre cazul colegei de partid, acesta a precizat: „La fel ca mulți alți medici din cadrul Spitalului Județean Bacău, doamna doctor s-a infectat în urma contactului cu un coleg de breaslă. Pe acestă cale, vă informez că, din respect pentru băcăuani și pentru colegii mei, mă voi izola pentru următoarele zile, atât timp cât îmi vor recomanda autoritățile medicale. Înțeleg faptul că acest anunț produce deja multă bucurie în rândul adversarilor mei politici. Orice speculație pe marginea acestui subiect denotă doar dorința unora de a câștiga fără merit puncte electorale. Este sub demnitatea unui om să exploateze o astfel de problemă, doar pentru faptul că suntem în campanie electorală”.

În județul Bacău s-au înregistrat până în prezent 3171 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.


 

CITEȘTE ȘI


Epidemia de COVID-19 impune RESTRICȚII PENTRU POPULAȚIE în două localități din apropiere de Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter