Politică

VIDEO. Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca: „Trebuie să ne comparăm cu orașe similare din Ungaria, Cehia sau Polonia!”

Deputatul Uniunii Salvați România (USR) Emanuel Ungureanu și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca: „Trebuie să ne comparăm cu orașe similare din Ungaria, Cehia sau Polonia!” Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca: „Trebuie să ne comparăm cu orașe similare din Ungaria, Cehia sau Polonia!”

 

 


Luni dimineață, alături de echipa de consilieri locali și județeni din Alianța USR-PLUS, parlamentarul clujean a depus peste 10.000 de semnături necesare pentru validarea candidaturii la alegerile locale din data de 27 septembrie. De asemenea, președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean, și-a depus și el dosarul pentru candidatura la șefia Consiliului Județean.

 


„Le mulțumesc frumos clujenilor care au semnat în stradă pentru noi, pe arșiță, vânt sau ploaie, încrederea lor ne obligă să rezolvăm problemele mari pe care le are Clujul și să continuăm proiectele bune care sunt în derulare”, a declarat Emanuel Ungureanu, afirmând că a vorbit cu sute de clujeni pe stradă în ultimele zile.


„Oamenii mi-au transmis problemele lor, dar și încrederea în echipa mea și în mine că avem voința și cunoștințele necesare să oferim o viziune pentru un oraș al oamenilor buni care se sprijină unii pe alții și toți se sprijină pe o administrație mai apropiată de nevoile fundamentale ale cetățenilor”, a precizat deputatul clujean.

Care sunt problemele pe care Emanuel Ungureanu dorește să le rezolve în Cluj-Napoca?

Emanuel Ungureanu a enumerat și câteva dintre problemele majore ale Clujului, pe care consideră că administrațiile anterioare „le-au neglijat nepermis” în ultimii 16 ani. Printre acestea se numără spitale vechi, străzi neasfaltate în cartiere „tinere”, precum Bună Ziua, Valea Chintăului, Edgar Quinet, Borhanci sau Someșeni.


De asemenea, deputatul susține că este nevoie de asfaltare și în cartierele vechi, precum Grigorescu, Gruia sau Dâmbul Rotund, printre alte socotind nefinanțarea liniei de tramvai între Florești și Cluj-Napoca, „traficul infernal”, „urbanismul haotic”, cartierele „tinere” fără creșe și grădinițe, lipsa locuințelor sociale, a căminelor pentru vârstnici, gunoaiele în cartiere sau Poliția Locală condusă prost.

„Venim să punem umărul, să construim, cu o echipă tânără, profesionistă, care să pună în practică proiecte orientate spre modele de dezvoltare ale orașelor din Vest. Cluj-Napoca nu mai trebuie să se compare cu orașe din România mai puțin dezvoltate, ci cu orașe care au bugete similare din, Polonia, Cehia sau Ungaria. Așa este firesc”, consideră Emanuel Ungureanu.


În cursul după-amiezii de luni, în cartierul Bună Ziua, pe strada Wolfgang Amadeus Mozart, a fost programată o întâlnire cu co-președintele USR-PLUS, Dan Barna, pentru prezentarea programului Alianței USR-PLUS și a „viziunii” echipei lui Emanuel Ungureanu, atât pentru municipiul Cluj-Napoca, cât și pentru județul Cluj.

CITEȘTE ȘI:

„Boc e SUPERPOPULAR, șansele sunt MICI!”, recunoaște Emanuel Ungureanu. De ce candidează deputatul la Primăria Cluj-Napoca?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter