Politică

Rareș Bogdan nu se teme să organizeze o nouă petrecere:„Nu o să-mi opresc viața din cauza unui virus”

Rareș Bogdan a organizat o petrecere grandioasă la un restaurant de top din Cluj-Napoca luna trecută și este pregătit să repete isprava.

Rareș Bogdan a anunțat că își va chema rudele pentru a sărbători ziua de naștere a fiului său Rareș Bogdan a anunțat că își va chema rudele pentru a sărbători ziua de naștere a fiului său

Politicianul a sărbătorit ziua fiicei sale de un an înconjurat de aproximativ 100 de invitați la finalul lunii trecute și a anunțat că nu se teme să invite familia la un nou eveniment important. Rareș Bogdan a anunțat că va fi mai atent la regulile de distanțare socială la petrecerea care va fi organizată în cinstea fiului său.

Bineînţeles, dar nu cu 42 de persoane, pentru că prietenii mei sunt plecaţi în vacanţă, dar cu familia voi avea masă. Şi o să îi invit cu mare drag pe oameni să vadă că e simplă masă cu familia, socrii mei, fără nimic spectaculos, fără prieteni din politică, fără autorităţi, o petrecere la care copilaşii se aleargă, noi stăm la şase mese de câte şase persoane, absolut normal”, a spus reprezentantul PNL.


Rareș Bogdan nu pare că se teme de coronavirus

Politicianul a vorbit în intervenția la Antena 3 și despre modul în care tratează pandemia de coronavirus și starea de alertă în care ne aflăm.

Eu nu refuz să trăiesc, nu o să-mi opresc viaţa. Noi trebuie să ne obişnuim cu acest virus, să trăim, nu să ne băgăm sub pat, trebuie să respectăm regulile”, a spus liderul europarlamentarilor PNL.


Potrivit regulilor stării de alertă, petrecerile private în spații închise nu pot avea un  număr mai mare de 20 de participanți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter