Politică

Boc o compară pe Gabriela Firea cu Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului

Primarul Emil Boc a comparat-o pe Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, cu Gheorghe Funar, primarul Clujului până în 2004.

Gabriela Firea și Emil Boc Gabriela Firea și Emil Boc

Boc a făcut declarația în cadrul unei emisiuni, când a fost întrebat ce sfat îi dă lui Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL, în lupta cu Gabriela Firea:

„Clujul a mai trecut prin așa ceva înainte de 2004, același circ îl aveam la Cluj când un alt primar care punea oase pe masa consilierilor locali pentru a sfida opoziția. În tot orașul era o tensiune artificială de o administrație care și-a dat seama că nu mai avea viitor. Cred ca alegătorii și-au dat seama că pot alege altceva și pot face diferența”, a spus Emil Boc. 


Nu este prima dată când Gabriela Firea este comparată cu fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a făcut aceeași remarcă la începutul anului.

CITEȘTE ȘI:


Gabriela Firea, comparată cu Gheorghe Funar: „Bucureștiul, exact cum era Clujul sub Funar!”

De asemenea, au mai existat atacuri între Emil Boc și Gabriela Firea. Primarul Bucureștiului l-a acuzat pe Boc în urmă cu un an că nu ar fi un bun manager.

CITEȘTE ȘI:


De ce se poate la Cluj și nu se poate la București? Ce a răspuns Gabriela Firea

 

 


 

abonare newsletter