Politică

Încă un subprefect de Cluj. Budai Béla, numit la Prefectură în ultima clipă de Guvernul demis

După numirea Irinei Munteanu, săptămâna trecută, Budai Béla este noul subprefect al județului Cluj.

Încă un subprefect de Cluj. Budai Béla, numit la Prefectură în ultima clipă de Guvernul demis Încă un subprefect de Cluj. Budai Béla, numit la Prefectură în ultima clipă de Guvernul demis

Decizia s-a numărat printre proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul ședinței din 4 februarie, în seara dinaintea moțiunii de cenzură care a trecut de votul Parlamentului. Astfel, s-a hotărât exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Cluj de către Budai Béla.

În perioada 1996-2000, Budai Béla a fost angajatul Instituții Prefecturii Cluj. De asemenea, acesta a fost secretar și secretar general în două Unități Administrativ Teritoriale din județul Cluj, respectiv comuna Aiton și comuna Gârbău, astfel încât „și problemele administrației publice locale îi sunt cunoscute”, potrivit spuselor sale.


„Sunt onorat de numirea în această funcție deosebită și doresc să mulțumesc Guvernului României  pentru încrederea acordată. (...) Succesul se datorează în mod clar lucrului în echipă și-mi exprim deschiderea spre o colaborare eficientă și interinstituțională, astfel încât toate activitățile și acțiunile noastre să aibă eficiența dorită”, a declarat Budai Béla joi, la ceremonia de investire.

CITEȘTE ȘI: Irina Munteanu (PNL), noul subprefect de Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter