Politică

Burciu neagă vehement revenirea în PSD. Dar Șimon, șeful interimar al social-democraților clujeni, zice că au vorbit! Cine minte?

Supărată foc pe afirmațiile președintelui interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon, deputatul Cristina Burciu susţine că "nu se întoarce în PSD”.

Într-un așa-zis „drept la replică” trimis cotidianului Monitorul de Cluj, Burciu face declaraţii politice de parcă ar fi la tribuna Parlamentului de unde încasează bani degeaba. Nu-l reproducem, pentru că n-are nicio legătură cu articolul, ci cu permanenta păruială publică PSD-PNL. Redăm aici singura afirmație relevantă: „Nu am nicio intenție de a reveni în Partidul Social Democrat!”.

Deci, Cristina Burciu îl face mincinos pe față pe Gheorghe Șimon!?


„Se va întoarce şi deputata Cristina Burciu, am avut discuţii cu dânsa”, a declarat Gheorghe Șimon, pe care Monitorul l-a citat din stiripesurse.ro.

Iar Burciu, deși se plânge că nu i se cere părerea, și-a făcut un obicei din a nu răspunde la telefon. Iar la biroul parlamentar nu lucrează nimeni. Reporterii cotidianului Monitorul de Cluj au sunat, în mai multe rânduri, la biroul deputatului PNL (fost PSD), la numărul 0725109410, dar nu a răspuns nimeni. Doamna deputat, oare angajații dumneavoastră, funcționari publici, nu ar trebui să lucreze până la ora 17?


Despre faptul că pe pagina de internet a Camerei Deputaților nu aveți coordonate de contact nu vreți să ne scrieți un „drept la replică”?

CITEŞTE ŞI


Întoarcerea fiilor risipitori. Doi foşti PSD-işti clujeni s-ar putea întoarce în partid

Ultimele Stiri
abonare newsletter