Politică

Horia Nasra mârâie la Ludovic Orban: „Bulă de la Palatul Victoria nu vrea să demisioneze!”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat, duminică dimineață, că nu a luat în calcul să renunțe la funcția de prim-ministru.

Horia Nasra mârâie la Ludovic Orban: „Bulă de la Palatul Victoria nu vrea să demisioneze!” Horia Nasra mârâie la Ludovic Orban: „Bulă de la Palatul Victoria nu vrea să demisioneze!”

Partidul Național Liberal (PNL) va lansa un sondaj de opinie pentru testarea a patru potenţiali candidaţi liberali la Primăria Capitalei, a anunţat, duminică, la Hotnews, preşedintele partidului, premierul Ludovic Orban. Întrebat dacă şi el este măsurat în acest sondaj, premierul a negat vehement.

În acest context, deputatul PSD de Cluj Horia Nasra vorbește despre „un nou episod al telenovelei guvernamentale”. „Bulă de la Palatul Victoria a anunțat că nu a luat în calcul demisia”, se arată într-un comunicat de presă remis de parlamentarul clujean.


„Misiunea mea este să câştig alegerile locale şi parlamentare şi să asigur o bună guvernare. Nu pot să mă joc cu oamenii şi cu partidul meu. Partidul, prin hotărârea Consiliului Naţional, care este forul cel mai important dintre congrese, m-a desemnat candidat la funcţia de prim-ministru. Nu pot să mă joc, să fiu desemnat candidat la funcţia de prim-ministru şi după aceea să mă sucesc şi să mă duc să candidez la Primărie”, a precizat Ludovic Orban.

„De la începutul anului, la Palatul Victoria, în fiecare zi avem parte de un episod al telenovelei guvernamentale, în care dimineața suntem anunțați că premierul și miniștrii PNL își fac bagajele de bună voie, pentru că seara să aflăm că premierul Bulă și colegii săi așteaptă PSD să-i trimită înapoi în opoziție”, acuză Nasra.


„Economia, educația și infrastructura sunt activități colaterale calculelor sociologice și intrigilor politice dintre Palatul Victoria și Palatul Cotroceni, o telenovelă politică în care primul-ministru (sic!) este în esență neserios, lipsit de consistență și frecvent ajuns în situații penibile față de suzeranul său de la Cotroceni, căruia cu greu îi rezistă”, a mai declarat deputatul clujean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter