Politică

Secțiile de votare din Cluj în care bate vântul. Nici măcar 10 votanți nu au pășit în cabine!

Peste 110.000 de votanți și-au exprimat dreptul la vot până la ora 12:00 în județ, însă există secții de votare în care clujenii nu se înghesuie deloc să-și aleagă președintele.

Secțiile de votare din Cluj în care bate vântul. Nici măcar 10 votanți nu au pășit în cabinele de vot! Secțiile de votare din Cluj în care bate vântul. Nici măcar 10 votanți nu au pășit în cabinele de vot!

La Școala Primară Diviciorii Mici, din cei 50 de alegători înscriși pe liste, doar 2 s-au prezentat la urne până în momentul redactării articolului ( prezență 4%). Mai departe, la secția de votare de la Căminul Cultural Pruni, din cei 25 de votanți, doar 2 s-au prezentat la vot, alți 3 exprimându-și dreptul la vot pe listele suplimentare (5 persoane, prezență 20%).

Prezență aproape inexistentă și la secția de votare de la Casa Particulară Clapa, unde doar 6 cetățeni au intrat în cabina de vot, unul singur fiind înscris pe listele permanente (8.82%). Nici secțiile de la Școala Generală Mărișel (7 persoane), Școala Primară Dealu Botii (9 votanți), respectiv Căminul Cultural Pietroasa (8 alegători) nu se mândresc cu o prezență lăudabilă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter