Politică

Nasra, PSD: „Domnule Iohannis, nu fiți fricos! Acceptați o confruntare cu Viorica Dăncilă!”

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra îi cere președintelui Klaus Iohannis „să nu fugă” de o dezbatere față în față cu Viorica Dăncilă.

„În cinci ani, Klaus Iohannis a ratat să transforme România într-o putere regională, într-un context economic favorabil și într-unul extern deosebit de ofertant pentru țară. Iohannis nu a știut să poarte jobenul prezidențial și nu a reușit nici măcar să se apropie de renumele și prestanța politică a unor lideri vecini, darămite occdentali. Așteptăm cu toții o confruntare face-to-face, civilizată, între Viorica Dăncilă și  Klaus Iohannis! Domnule Președinte, nu puteți fugi de o astfel de dezbatere! Așteptăm cu interes o discuție pe teme de țară mari și importante, cum ar fi descentralizarea și regionalizarea, creșterea natalității, opțiuni ale diplomației românești în concertul european și internațional”, susține Nasra.

În turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care va avea loc în 24 noiembrie 2019, se vor înfrunta Klaus Iohannis (PNL) și Viorica Dăncilă (PSD).

abonare newsletter