Politică

Ponta: Dăncilă le-a promis primarilor de la Cluj bani. Nu vor primi, e escrocherie pe faţă

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni, că premierul Viorica Dăncilă a promis, în weekend, 18 posturi de miniştri parlamentarilor din afara PSD, menţionând că cine crede aceste "minciuni" îşi "merită soarta".

"Vreau să spun că astăzi, mai devreme, am numărat numărul de miniştri. De la Pro România au primit patru propuneri să fie miniştri: Mocioalcă, Daniel, Bănicioiu, Sorin, de la ALDE au mai primit vreo trei să fie miniştri. Acum, zilele astea, sunaţi direct de doamna Dăncilă. Mă gândeam că o să mă sune şi pe mine să-mi propună şi mie ceva. Eu i-am numărat, deci în acest weekend a promis parlamentarilor din afara PSD 18 miniştri, rămâne Dăncilă singură cu 18 de la Pro România. ALDE şi PMP. Cine crede minciunile astea? Cine îşi merită soarta, evident, că de aia nu fac rectificarea miercuri, că le dau ţeapă, nu le dau bani, de unde să le dea dacă nu au bani nici pentru pensii", a afirmat Ponta, la Parlament.

El a spus că promisiunile Vioricăi Dăncilă că le va da bani la rectificare parlamentarilor care nu votează moţiunea sunt "o păcăleală".


"Totul este o păcăleală, nu o să le dea niciun ban vineri. E o escrocherie asta, joi nu votaţi, că vineri vă dăm. Vă spun ce am păţit, ce am văzut săptămâna trecută. I-au adus aici la Bucureşti pe primarii de la Cluj ca să le promită banii ca să nu plece cei doi deputaţi, Nasra şi cu Itu, după care i-a trimis la Vâlcov, bineînţeles după ce le-a promis, peste trei ore am luat de la Ministerul Dezvoltării lista, nu era niciunul pe listă. Deci e o escrocherie pe faţă (...)", a adăugat Ponta.

El a spus că speră că nu vor exista parlamentari de la Pro România care să absenteze la moţiunea de cenzură.

abonare newsletter