Politică

Maneaua lui Guță NU a fost comandată de PSD, susține Nasra: „Eu ascult populară și rock!”

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra afirmă că maneaua care a scandalizat o țară întreagă nu a fost comandată oficial de Partidul Social Democrat.

Deputatul PSD susține că videoclipul lui Nicolae Guță nu este asumat de PSD, dezvăluind că preferă alt gen de muzică și că a ascultat piesa intitulată „Victorie PSD!” cu zâmbetul pe buze.

„Eu nu ascult nici manele, nu-l ascult implicit nici pe Guță. Ascult muzică populară și rock, nu-mi plac manelele. Prin urmare, fiecare poate să asculte orice, nu cred că este un videoclip asumat de PSD, de fapt știu sigur că nu este. Repet, oricine poate să asculte orice dorește, eu nu ascult manele! Nu este comandat oficial de Partidul Social Democrat, nouă, social-democraților ne place muzica populară, suntem mai aproape de valorile românilor. Am ascultat-o așa, râzând, mie personal nu-mi plac manelele”, a declarat, vineri, liderul PSD Cluj.


Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD a avut o cu totul altă reacție la piesa manelistului din Valea Jiului. „O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guță despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot! Bravo, Guță!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook, încărcând și clipul cu maneaua pe pagina sa.

În urmă cu câteva zile, Neversea a luat atitudine privind maneaua dedicată PSD, iar videoclipul lui Nicolae Guță a „zburat” de pe YouTube. Încălcarea drepturilor de autor a condus la ștergerea melodiei controversate, care apare în continuare pe YouTube, însă pe alte conturi de utilizator.

Etichete: horia nasra
Ultimele Stiri
abonare newsletter