Actualitate

Neversea a luat atitudine privind maneaua controversată PSD. Videoclipul lui Nicolae Guță a „zburat” de pe YouTube

Încălcarea drepturilor de autor a condus la ștergerea melodiei lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat de pe platforma YouTube.

Reclamaţia în acest sens a fost făcută de organizatorii Neversea, după ce mai multe imagini de la festival au apărut în videoclip, fără ca aceştia să-şi fi dat acordul pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, melodia apare în continuare pe YouTube, pe alte conturi de utilizator.

Astfel, organizatorii Neversea au reacţionat, luni, după ce în videoclipul piesei „Victorie PSD” interpretată de manelistul Nicolae Guţă apar imagini de la festivalul de la malul Mării Negre. Aceștia dezvăluie că au luat măsurile care se impun pentru protejarea exploatării imaginii în moduri care nu au fost agreate, precizând că sunt departe de orice implicare în campanii electorale.


„Din păcate, nu este prima oară când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană, artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al Festivalului Neversea, potrivit news.ro.

Vă reamintim că organizatorii Untold și Neversea au lansat cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge Blood Network, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 13 mai-29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România.

Etichete: psd neversea
abonare newsletter