Politică

Un deputat PNL anunţă că jurnalistul Rareş Bogdan s-a reînscris în partid

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat că Rareş Bogdan s-a reînscris în formaţiune, precizând că acesta este un liberal autentic, care în tinereţe a fost liderul tinerilor liberali. Anunţul vine în contextul în care jurnalistul a primit o ofertă să deschidă lista PNL la europarlamentare.

PNL va valida, joi, în şedinţele BEX şi BPN ale partidului, lista pentru alegerile europene. Ludovic Orban este în negocieri cu jurnalistul Rareş Bogdan pentru a deschide lista candidaţilor liberali. Jurnalistul a afirmat că a primit o ofertă în acest sens.

Liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%, au declarat surse politice. Configuraţia listei PNL ar fi următoarea: Siegfried Mureşan (europarlamentar PNL), Mircea Hava, Vasile Blaga, Cristian Buşoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda (europarlamentar PNL), Adina Vălean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falcă, Dan Motreanu, Marian-Jean Marinescu (europarlamentar PNL).


Chiar dacă fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care şi-au depus candidatura pentru competiţia internă la europarlamentare, acesta pare a nu se mai regăsi pe locuri eligibile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter