Politică

Horia Nasra, atac fără precedent la “preşedintele zero realizări Alin Tişe”: Minciună şi dezinformare la CJ Cluj

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, s-a dezlănţuit împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean pe care îl numeşte “preşedintele zero realizări Alin Tişe” şi acuză forul judeţean de “minciună şi dezinformare”. Totul după ce Alin Tişe ar fi trimis o scrisoare primarilor clujeni

“În circulară, preşedintele zero realizări, Alin Tişe, semnalează faptul că la şedinţele din 14 şi 27 septembrie consilierii social-democraţi au refuzat să voteze pentru împărţirea pe criteriu politic a sumei de 8.053 mii lei repartizată pentru plata arieratelor provenită din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală. Binenţeles că niciun consilier judeţean social-democrat nu va vota vreodată mascarada politică pe care o propune preşedintele zero realizări. În practică, fondurile alocate primarilor PSD şi ALDE sunt ciopârţite de majoritatea liberală din Consiliului Judeţean Cluj. Prin această scrisoare, preşedintele zero realizări, Alin Tişe, demostrează că desconsideră inteligenţa şi eficienţa primarilor clujeni. Reabilitarea drumurilor judeţene unde nu este doar pe hârtie este făcută prost, parcurile industriale promise nu au fost realizate, CMID este tot nefinalizat, spitalul de copii este tot schiţă, marii investitori tot nu au ajuns în Cluj. Multe vorbe, câteva scrisori şi zero fapte putem trece în dreptul domnului Tişe, preşedintele zero realizări” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

În scrisoarea trimisă primarilor şi semnată de Alin Tişe se menţionează faptul că “cei care nu au votat sau care s-au abţinut de la vot au fost împotriva sprijinirii proiectelor de dezvoltare a colectivităţii pe care o conduceţi”.


CITEŞTE ŞI

Continuă războiul dintre Tişe şi PSD pe tema alocărilor bugetare. Social democraţii clujeni: “Neruşinarea lui Păunel nu cunoaşte limite!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter