Politică

Se întoarce Boc în “politica mare”? Primarul Clujului, după întâlnirea cu Blaga: „Am un singur obiectiv”

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit despre viitorul său politic, după întâlnirea cu Vasile Blaga.

Cu doar câteva zile în urmă, Emil Boc a participat la o ședință restrânsă convocată de fostul șef al PDL, Vasile Blaga. În urma întrevederii, mai multe zvonuri au fost lansate, vehiculându-se inclusiv faptul că el ar reprezenta o soluție a PNL-ului pentru o funcție înaltă în stat.

Boc a declarat la un post de radio local că, în acest moment, orașul Cluj-Napoca este unicul său obiectiv și că nu se întoace în “politica mare”.


“Mulțumesc tuturor care se gândesc la mine. Nu am decât un singur și unic obiectiv – acest oraș și Primăria municipiului Cluj-Napoca, vă spun cu toată sinceritatea. Am văzut ce e și sus și jos, și pe vale și pe deal, mă interesează acum ce este aici la noi acasă și dacă împreună putem face acest oraș să fie unul în care să ne simțim foarte bine și să fim mândri de el. În rest, altceva, este vreme la alții, cum o zis omu’ de la țară, mai este vreme și pentru alții”, a spus Emil Boc.

Fostul co-preşedinte al PNL, Vasile Blaga, a avut miercuri seara o întâlnire la Modrogan cu foştii pedelisti, printre care Emil Boc, Mircea Hava, Marilen Pârtea, Dan Vilceanu, Gheorghe Flutur.


Recent, o postare pe Facebook a deputatului PMP Robert Turcescu zice că primarul Emil Boc este singurul cu șanse reale să facă praf forțele PSD. “Hai să nu vă mai fierb, există un singur om în România de astăzi care poate fi, cu şanse reale de succes, candidatul comun al forţelor anti-PSD în scrutinul prezidenţial de anul viitor: numele lui e Emil Boc! Restul sunt praf şi pulbere, iluzii şi calcule deşarte. Deci, Boc-Preşedinte!”.

În urmă cu patru ani, Elena Udrea spunea, cu referire la candidaturile pentru președinție, că “se vorbeşte” despre candidatura lui Emil Boc, deputatul PDL exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia. La acea dată, fostul preşedinte PDL, Emil Boc spunea că nu doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale.


Tot în urmă cu patru ani, fostul președinte Traian Băsescu spunea că “în 2016, într-un tandem cu Emil Boc la Cotroceni, m-aș vedea la Palatul Victoria, în fruntea Guvernului”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter