Politică

Primarul Floreştiului recunoaşte că e cercetat pentru abuz în serviciu. Ce îi transmite Şulea preşedintelui PSD Cluj care i-a cerut demisia

Primarul comunei Floreşti Horia Şulea recunoaşte că pe numele său “și a altor 10-12 persoane” este în lucru la procurori o lucrare penală privind un posibil abuz în serviciu şi susţine că aceste fapte ar mai fi fost cercetate de DNA, “instituție care nu a constat absolut nici o ilegalitate”. Reamintim, ieri preşedintele PSD Cluj Horia Nasra i-a solicitat lui Horia Şulea demisia.

sursa foto Ziua de Cluj sursa foto Ziua de Cluj

“Eu opinez că lucrările de deszăpezire efectivă și actele premergătoare lucrărilor și cele post lucrări s-au desfășurat în spiritul și litera Legii. Procurorii deocamdată cercetează. Eventual, un judecător va face lumină. Dacă va fi cazul, abia aștept să îmi susțin cauza în fața unui judecător. Până la o sentință definitivă și irevocabilă, orice persoană este nevinovată. Dosarul încă nici măcar nu a fost trimis în judecată, ce să mai spunem de vreo sentință fie ea chiar și nedefinitivă. Pe principiul «Paiul din ochiul altuia și parâma din ochiul propriu», în ceea ce-l privește pe deputatul Nasra, care îmi cere demisia de onoare, aștept cu nerăbdare să citesc zilele următoare cum Nasra are aceeași poziție față de primarii PSD din județ, față de parlamentari din partidul său cercetați penal și față de șeful său de partid, președinte al Camerei Deputaților, care este condamnat definitiv pentru fapte asimilate celor de corupție”, a comentat Şulea.

Preşedintele PSD Cluj Horia Nasra i-a solicitat lui Horia Şulea demisia după ce edilul celei mai mari comune din ţară ar fi cercetat penal pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu în formă continuată, toate efectuate în timpul mandatului său de primar. “Îi solicit explicaţii publice şi demisia de onoare”, spune Nasra.


Citiţi mai multe detalii aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter