Politică

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra: “Consiliul Județean Cluj alocă fondurile pe criterii politice ca în Coreea de Nord”

Executivul Consiliului Județean Cluj și consilierii județeni liberali susțin alocarea de fonduri pe criterii politice ca în Coreea de Nord, aceștia urmând să voteze astăzi un proiect de hotărâre privind nominalizarea pe unități administrativ-teritoriale a cotei de 20% din impozitul pe venit şi din sume defalcate din TVA, spun social democraţii clujeni.

Satrapii liberali ai Clujului încalcă legile țării, bunul simț și împart banii contribuabililor strict pe criterii politice, spune liderul PSD Cluj, Horia Nasra.

„Localitățile conduse de primari ai opoziției sunt executate politic de Executivul Consiliului Județean Cluj și consilierii județeni liberali.


Satrapii liberali ai Clujului încalcă legile țării, bunul simț și împart banii contribuabililor strict pe criterii politice.

Conducătorul suprem al Consiliului Județean Cluj seamană tot mai mult cu Kim Jong-un iar acțiunile sale îndepărtează instituția  de un model european de administrație. În lipsa unor soluții evidente în cazul levigatului de la Pata Rât, a blocării proiectelor de tip TETAROM și a familimentului gestionării rezidurilor menajere, Kim Jong-un de Cluj trebuie demis de urgență pentru că blochează dezvoltarea celui mai important județ din Transilvania și implică instituția în scandaluri personale. Ori demis de consilieri județeni ori transportat la o unitate medicală specializată în rezolvarea suferințelor alienaților”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter