Politică

Cristian Buşoi candidează la şefia PNL şi foloseşte sloganul lui Iohannis. Pe cine va susţine Clujul?

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, şi-a anunţat, vineri, candidatura la şefia PNL, afirmând că trebuie să se revină la "România lucrului bine făcut" – sloganul lui Klaus Iohannis din anul 2014 şi că în următoarea perioadă va forma o "echipă a lucrului bine făcut" .

"Vin în faţa dumneavoastră pentru că am decis să îmi anunţ candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul care va avea loc în data de 17 iunie. O fac cu toată responsabilitatea şi cu toată dorinţa de a schimba lucrurile în bine", a declarat secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, la sediul PNL, din Modrogan.

Cristian Buşoi şi-a însuşit sloganul preşedintelui Klaus Iohannis, de la alegerile prezidenţiale din anul 2014 – "România lucrului bine făcut" şi a susţinut că pentru a bate PSD, PNL trebuie să recâştige electoratul care l-a votat pe Iohannis şi care a ieşit în stradă la protestele din 2017.


"Trebuie să revenim la ideile care au mobilizat milioane de români, trebuie să revenim la România lucrului bine făcut", a spus Buşoi.

Pe de altă parte, primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan nu şi-a mai anunţat candidatura la şefia PNL. De altfel, potrivit unor surse liberale acesta ar fi anunţat că îl va susţine pe Orban. Dacă Bolojan nu va candida, filialele din Ardeal au decis, în urmă cu câteva săptăm\ni, să îl sprijine pe Ludovic Orban, în ciuda faptului că Vasile Blaga şi majoritatea foştilor democrat-liberali nu îl au la inimă pe fostul ministru al Transporturilor. Liberalii de la Cluj nu au anunţat încă oficial pe cine vor susţine, o decizie în acest sens urmând să fie luată în perioada următoare.


Vă reamintim, pe lângă Cristian Buşoi, şi-au mai anunţat candidatura la preşedinţia PNL Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

Citiţi şi Jocurile de culise din PNL, departe de a fi încheiate. Cine este omul pe care filialele din Ardeal îl susţin la şefia partidului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter