Politică

Deputații USR continuă protestul în plenul Camerei Deputaților

Deputaţii USR care au rămas peste noapte în plenul Camerei Deputaţilor au fost înlocuiţi de alţi colegi, iar acţiunea de protest a acestora va continua şi în următoarele zile.

"Suntem schimbul doi, au fost colegii noştri peste noapte, noi am venit în această dimineaţă şi vom rămâne aici oricât e nevoie pentru a ţine mesajul străzii aici şi pentru a arăta nemulţumirea noastră profundă într-o situaţie care ni se pare absolut excepţională. În momentul în care Guvernul acţionează banditeşte şi împotriva poporului, noi, ca reprezentanţii săi aici, trebuie să acţionăm şi noi într-un mod excepţional", a declarat deputatul USR Cătălin Drulă, unul dintre parlamentarii care se află acum la acţiunea de protest din plenul Camerei Deputaţilor. 

El a adăugat că din opt în opt ore parlamentarii USR vor fi înlocuiţi, aceştia dorind să protesteze atât în Palatul Parlamentului, cât şi în stradă. 

6 parlamentari USR vor rămâne de veghe la ce a mai rămas din democrație până dimineață la ora 8 când alți colegi ne vor lua locul! Rezistăm pentru voi, pentru copiii noștri! Suntem alături de voi!, a scris anterior pe Facebook şi deputatul clujean Emanuel Ungureanu.

Etichete: protest usr
Ultimele Stiri
abonare newsletter