Politică

Culisele refuzului propunerii PSD-ALDE de premier: Klaus Iohannis a discutat marţi cu Sevil Shhaideh. Liviu Dragnea a aflat de la aceasta că nu va fi desemnată

Preşedintele Klaus Iohannis ar fi avut marţi dimineaţă o discuţie cu Sevil Shhaideh, căreia i-a transmis că nu va fi desemnată, liderul PSD Liviu Dragnea aflând de la aceasta despre refuzul şefului statului de a da curs propunerii PSD-ALDE de premier, cu câteva minute înainte de anunţul oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi dimineaţă o discuţie cu Sevil Shhaideh, au precizat, pentru Mediafax, surse politice.

Sursele citate au menţionat că şeful statului i-a transmis lui Shhaideh că refuză desemnarea sa.


Aceleaşi surse au mai arătat că preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a aflat de la Iohannis despre refuz, ci de la Shhaideh, cu câteva minute înainte de anunţul oficial făcut de Iohannis în intervenţia de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a reacţionat oficial până la momentul transmiterii acestei ştiri la refuzul lui Iohannis.


Dragnea va face declaraţii de presă la ora 16.00, la Parlament. Până la ora 16.00, surse politice au arătat că Dragnea s-ar întâlni cu alţi lideri social-democraţi pentru a decide calea de urmat.

Dragnea a declarat săptămâna trecută că nu va face o altă nominalizare decât Shhaideh din partea PSD.

Ultimele Stiri
abonare newsletter