Politică

PNL organizează săptămâna viitoare Consiliul Naţional de Coordonare, pentru validarea deciziei privind preşedinţia unică

Partidul Naţional Liberal urmează să convoace, pentru săptămâna viitoare, sâmbătă, Consiliul Naţional de Coordonare, forul cel mai apropiat de Convenţia Naţională, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind preşedinţia unică a partidului şi desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepreşedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare.

Convocarea Consiului Naţional de Coordonare (CNC) are loc în condiţiile în care Daniel Buda, desemnat de aripa PDL a partidului să contrasemneze listele la parlamentare, în calitate de prim-vicepreşedinte, nu deţine această funcţie, încă, el fiind preşedintele PNL Cluj şi preşedintele comisiei de etică a partidului.

Ultimul Consiliu de Coordonare a avut loc în 2015, când au fost validate criteriile de integritate şi a fost votat Ilie Bolojan în funcţia de secretar general al partidului.


Consiliul Naţional de Coordonare este forul cel mai apropiat de Convenţia Naţională. Din for fac parte liderii de organizaţii judeţene, parlamentari, europarlamentari, aleşi locali şi delegaţi din toate filialele partidului.  

abonare newsletter